Geen maximum formaat – geheel verzekerd

Toont alle 10 resultaten

Gouden collier met draadschakel

575.00

Dit gouden draadschakel collier heeft een diameter van 2,8 mm. De lengte is 45 cm en helaas niet in andere lengtes verkrijgbaar. Wel is er een bijbehorende armband beschikbaar van 19 cm lengte.

De kern is van zilver, maar het heeft de kwaliteit van een massief gouden sieraad. Het is een collier wat het verdiend om los te dragen. Een collier waar je jarenlang plezier van kan hebben, maar ook heel goed past bij een feestelijke outfit.

Gouden collier met steenzettingen

499.00

Dit 14 karaat gouden collier is helemaal van deze tijd met afwisselend facetgeslepen amethyst, citrien, topaas en peridoot (5mm) in de zettingen afgewisseld met als basis een anker collier van 1,2 mm dikte. De lengte kan ingesteld worden op 43,3 of 45 cm. Er is ook een 90 cm versie leverbaar op aanvraag. Een feest om te zien, maar ook om te dragen. Een collier buiten de eigen collectie, maar daarom zeker niet minder mooi!

Gouden collier met steenzettingen triool

455.00

Dit 14 karaat gouden collier is helemaal van deze tijd met bungelend facetgeslepen citrien, agaat en peridoot (5mm) in de zettingen met als basis een anker collier van 1,2 mm dikte. De lengte kan ingesteld worden op 43,3 of 45 cm. De speelse sliert is 5,2 cm lang (los van de basislengte van het collier). Een feest om te zien, maar ook om te dragen. Een collier buiten de eigen collectie, maar daarom zeker niet minder mooi!

Gouden draadschakel armband

379.00

Deze gouden draadschakel armband heeft een diameter van 2,8 mm. De lengte is 19 cm en helaas niet in andere lengtes verkrijgbaar. Wel is er een bijbehorend collier beschikbaar van 45 cm lengte.

De kern is van zilver, maar het heeft de kwaliteit van een massief gouden sieraad. Een armband waar je jarenlang plezier van kan hebben.

Gouden hanger ‘aarde#blue’

555.00

Deze 14 karaat gouden hanger uit de collectie ‘aarde’ heeft de matte structuur die de hele collectie kenmerkt met her en der een glanzend accent. De blauwe diamant maakt het dat het hangertje net wat meer opvalt, maar niet overdadig aanwezig is. Dagelijks goed draagbaar. Prijs is inclusief een gouden gourmetcollier van 42 cm. Afmeting van het hangertje is: 6 mm x 25 mm. Eventueel zonder collier verkrijgbaar op aanvraag.

Gouden hanger ‘kleine momenten’

595.00

Deze 14 karaat gouden hanger ‘kleine momenten’ kan symbool staan voor vele gebeurtenissen klein maar ook groot. Het lijkt als een sterrenhemel waarbij de glanzende balletjes als een sterrenstelsel naar elkaar verwijzen. Het flexcollier bestaat uit 15 strengen waarvan 10 zwart zijn gekleurd en 5 zijn verguld. Wisselen van collier is mogelijk en makkelijk toe te passen. Eventueel is de hanger ook los verkrijgbaar als u zelf al een collier heeft.

Er zijn bijpassende oorbellen verkrijgbaar. Als set compleet (hanger, collier en oorbellen) wordt dit aangeboden voor € 795,-. Dit wordt echter niet automatisch verrekend in de webshop. Neem daarvoor dan contact op via 0629381482 of  contact@siering.nl. 

Gouden hanger ‘lightning’

495.00

Deze uitgesproken geelgouden hanger ‘donder & bliksem!’ heeft een hele strakke vormgeving die de nadruk legt op de prachtig diepblauwe petrolkleurige topaas die erin is gezet. Afmeting is 13 x 37 mm. De topaas heeft een diameter van 6 mm. De prijs is inclusief een 14 karaat gouden omega collier van 42 cm. Dit is een mooi strak en stralend collier. Let echter wel op bij het gebruik, aangezien dit toch wat kwetsbaardere colliers zijn. Op aanvraag kan er een ander collier bij.

Gouden hanger ‘madelief’

395.00

Deze madelief hanger is op ware grootte gemaakt in 14 karaat geelgoud. Bij de prijs is nog geen collier inbegrepen.

Mocht u er een passend collier bij willen: op de 2e foto is het madeliefje inclusief een goudkleurig flexcollier te zien. Op een dergelijk collier hangt dit bloemrijke sieraad het mooiste.
Via de webshop kunt u het gewenste collier in de goede lengte erbij bestellen.

Object/schilderij ‘Poppy2.0’

425.00

Een schilderij/object wat is gemaakt voor het project ’75 jaar vrijheid’ wat gekoppeld was aan de lentetentoonstelling van Kunstwerk in de Stellingen in 2020. Iedere kunstenaar kreeg een canvas van 40×40 cm aangeleverd met de vraag daar vanuit je eigen vakgebied het thema uit te beelden.

Het bestaat uit een mixed media schildersdoek van 40×40 cm met de titel ‘Poppy 2.0’ met daarin verwerkt emaillepoeder, kwarts, berenklauw (staat voor mij voor kracht) en een geëmailleerde zilveren speld van 66 gram 1e gehalte zilver die ook los als object neer te leggen is. Het beeldt voor mij uit dat hoe kleurloos het leven er soms uitziet er altijd onverwacht vanuit (gezamenlijke) kracht weer een explosie van leven kan ontstaan. De poppies oftewel papaver/klaproos zagen wij een paar jaar terug op vakantie in Engeland op veel plaatsen gedragen worden of op een andere manier terugkomen. Het is het symbool dat wordt gebruikt als een eerbewijs aan gevallenen in alle gewapende conflicten waarin leden van het Brits gemenebest stierven. Het symbool, de zogenoemde grote klaproos (papaver rhoeas), gaat terug tot het gedicht In Flanders Fields van de Canadese arts, militair en dichter John McCrae, waarin de bloeiende klaprozen (In Flanders fields the poppies blow) in contrast worden gesteld met de talloze grafstenen waartussen deze onschuldige bloemen bloeien. (bron: Wikipedia)

Oorbellen – Larimar druppels

265.00

Deze prachtige larimar druppels maken je outfit helemaal compleet. Het is een edelsteen die vrij zeldzaam is; de steen kan alleen worden gevonden in de Dominicaanse republiek. In de volksmond wordt het ook wel de atlantissteen genoemd. De kleur loopt van wit bijna transparant, mintkleur tot aan de  groen/blauwe kleur van een tropische zee. Totale lengte van de oorbellen is 3 cm; de druppels 10×15 mm. De oorhaken zijn vervaardigd van 14 k geelgoud.