Kopje Kunst tijdens Kopje Cultuur 2024

Tijdens het weekend van Kopje Cultuur in Steenwijk – de opening van het culturele seizoen – zal op zaterdag 7 september 2024 van 11.00 – 17.00 uur weer een kunstmarkt worden georganiseerd rondom de kleine kerk onder de noemer ‘Kopje Kunst’.

Kopje Cultuur is hét culturele festival van Steenwijkerland en de regio. Het festival duurt drie dagen en is een combinatie van Uitmarkt, Monumentendag en Straattheaterfestival. De disciplines zijn (straat)theater, muziek, literatuur, cultureel erfgoed, circus, dans en beeldende kunst. In de kleine kerk is er de najaarstentoonstelling te zien en zullen diverse koren optreden – zie het programma van Kopje Cultuur.

Locatie van de kunstmarkt is waarschijnlijk weer rond de Kleine Kerk en in de Vrouwenstraat. Het programma moet nu echter nog worden opgezet.

Vorig jaar waren er 35 deelnemers die een mooie diversiteit aan kunst lieten zien. Ook waren er demonstraties zoals airbrush, portrettekenen en leerbewerking. Neem een kijkje bij vorig jaar op de pagina Kopje Kunst – Steenwijk. Volgen en delen wordt op prijs gesteld!

Deelnemers dit jaar worden later bekend gemaakt. Wilt u zich aanmelden als deelnemer? Stuur dan een mail naar Siering Edelsmeden o.v.v. ‘Kopje Kunst 2024’ (mail naar contact@siering.nl) met je NAW gegevens en foto’s van je werk.

Terug naar overzicht