Resultaat 1–32 van de 209 resultaten wordt getoond

‘HerinneRING’

175.00

Deze subtiele sierlijke ring met een prachtige blauwe topaas en toermalijn kan goed gecombineerd worden met andere sieraden. De scheen van de ring is van zilver, maar bovenop de ring wordt gespeeld met 14 karaat gouden accenten, zoals bijv. het zetkastje van de toermalijn.

‘madelief’ pin

35.00

Deze levensechte madeliefjes zouden zo uit het gras geplukt kunnen zijn, behalve dan dat ze van zilver zijn. Het is een speldje/pin die mooi kunnen prijken bij een vrolijke outfit in de lente of zomer. Bij 2 is het hartje geel gekleurd d.m.v. UVhars, de andere zijn geheel in zilver. In deze zelfde lijn zijn op aanvraag ook een ring, oorbellen, lange oorbellen, een hanger beschikbaar. Diameter van de madeliefjes is 1,9 cm.

2 eigenwijsjes

35.00

Bij de serie ‘eigenwijsjes’ een spontane combinatie van een oorhanger en oorsteker. Beiden zijn gehamerd en passen daarom juist leuk bij elkaar. Even niet 2 dezelfde oorbellen, maar lekker eigenwijs. De lengte van de oorhanger is 5 cm inclusief oorhaak.

Aanschuifringen maat 16 – 21 mm

25.00155.00

Aanschuifringen zijn zilveren en gouden ringen die het beste gedragen kunnen worden bij een basisring. Ze kunnen als parelring (met diverse diameters), torsdraad ring (gedraaid) en eierdraadring besteld worden. De gouden aanschuifringen zijn ook in alle maten verkrijgbaar, maar hebben een levertijd van 10 werkdagen. Andere maten kunnen op aanvraag worden gemaakt. Op de foto ziet u de zilveren basisringen met daartussen de zilveren aanschuifringen.

Basisdikte van de ringen is 1,5 mm; hierop zijn de prijzen gebaseerd. Vanaf maat 20 geldt voor de parelring een minimale dikte van 2 mm. De parelringen zijn in andere maten ook in een dikte van 2 of 2,5 mm dikte verkrijgbaar zoals op de voorbeeldfoto van de gouden ringen. Als u daar belangstelling voor heeft, dan graag dit aangeven bij de bestelling. Voor de gouden ringen geldt dan wel een meerprijs op basis van de dagprijzen van het goud.

Amethyst druppels

195.00

Deze mooi glad afgewerkte amethyst druppels zijn mooi te combineren met zowel een sportieve look als ook met een feestelijke outfit. De totale lengte is 3 cm. De druppels zijn 10×15 mm. De oorhaken zijn vervaardigd van 14 k geelgoud.

Armband ‘Forest#1’

125.00

Dit is de eerste armband in de collectie ‘Forest’. Het zijn allemaal unieke armbanden die doen denken aan de bast van een boomstam. Elke armband wordt op een aparte manier bewerkt waardoor de diverse structuren ontstaan. Deze zilveren armband is deels geoxideerd waardoor de afwisseling van zwart en zilver een extra nadruk geeft aan de structuur die is aangebracht. Dit exemplaar is rond en heeft een diameter van 6,2 cm en heeft een binnenmaat van 18,5 cm.

Armband ‘Forest#2’

125.00

Deze stoere zilveren armband is helemaal bewerkt en helemaal geoxideerd. Dit geeft deze armband een robuust uiterlijk, maar aan de andere kant ook makkelijk te combineren met allerlei kleuren kleding. Binnenmaat van de armband is 20 cm. De armband is ovaal van vorm (62,5 x 68,5 cm).

Armband ‘Squared’

75.00

Deze luchtige zilveren armband heeft een magneetsluiting waardoor hij heel makkelijk om is te doen. Deze is echter wel zodanig sterk dat het niet zomaar los schiet. Er is ook een bijpassende hanger bij.

Armband ‘swirls’

95.00105.00

Deze luchtige armband ‘Swirls’ kan goed gecombineerd worden met andere armbanden, maar is los ook mooi om te dragen. Momenteel beschikbaar in een omtrek van 22,5 cm met een diameter van 6,8 cm en 24 cm met een diameter van 7,5 cm.

Armband CLICtogether

49.00

Armband van twee bogen samen sluitend met een verborgen, magnetische sluiting. Deze armband is uitgevoerd in zilverkleurig gematteerd, maar is ook in andere kleuren beschikbaar (zie ook fotovoorbeeld). Siering Edelsmeden heeft maat 18 momenteel in huis.

Deze armband kan worden voorzien van een gravure. Geef uw tekst op in het ‘opmerkingen’veld als u de bestelling plaatst.

LET OP: Belangrijk voor deze armband is dat je je polsmaat strak opmeet! Tel hier dan 1 cm bij voor jouw ideale armbandmaat. Heb je een tussenmaat? Bijv. 16,5cm rond dat dan af naar boven.

Details armband met magnetische sluiting

 • Gemakkelijke Magnetische Sluiting
 • Handgemaakt in eigen atelier in Nederland
 • Hypo allergeen
 • Geen gedoe meer met vervelende haakjes

materiaal: aluminium en chirurgisch edelstaal
afwerking: zilverkleurig gematteerd
sluiting: magnetisch slot in het ornament
De magneten trekken elkaar aan en met een “clic” sluit deze armband.

We hebben ook een bijpassend collier: CLICtogether CRF90

Aanbieding!

Basisring met parel en 2 aanschuifringen

70.00

Deze licht gematteerde basisring heeft een prachtige zoetwaterparel (van 9 mm) als middelpunt. In het blauw van de parel zie je bij verschillend zonlicht een zweem van zwart. De basisring is kan los gedragen worden maar is in dit setje voorzien van een parelring aan de ene kant (1,5 mm dikte) en een glanzende smalle aanschuifring (1,4 mm dikte) wat het tot een sierlijke set van ringen maakt die elkaar heel mooi aanvult.

Basisringen van 16 – 21 mm

30.00

Deze basisringen verschillen allemaal van structuur van glanzend, bolhamer klein, bolhamer groot tot en met helemaal gematteerd. Ook kan het oxideren (zwart maken) gecombineerd worden met een structuur. Dit dan wel voor de betreffende ring aangeven in het ‘opmerkingenveld’ bij de bestelling. Standaard worden de structuurringen in zilverkleur geleverd. Per ring kunt u deze in de maten 16 tot en met 21 mm bestellen. Mocht uw maat niet meer op voorraad zijn, of daar onder of boven zitten, dan kan deze binnen 10 werkdagen alsnog geleverd worden.

Out of stock

Bedeltje 3D klavertje4

27.50

Dit zilveren bedeltje kan los besteld worden als hangertje, of als bedel aan een armband, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 13 x 11 mm.

Bedeltje bloem

35.00

Dit zilveren 3D bedeltje kan los besteld worden als hangertje, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 14x13mm. Kan ook in goud besteld worden op aanvraag.

Bedeltje klavertje4

19.50

Dit zilveren bedeltje kan los besteld worden als hangertje, of als bedel aan een armband, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 10 x 11 mm.

Bedeltje narcis

35.00

Dit zilveren 3D bedeltje kan los besteld worden als hangertje, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 17 x 15 mm. Op aanvraag is het ook in goud verkrijgbaar.

Bedeltje sleutel

19.95

Dit zilveren bedeltje kan los besteld worden als hangertje, of als bedel aan een armband, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 12 x 6 mm.

Bedeltje sneeuwklokje

35.00

Dit zilveren 3D bedeltje kan los besteld worden als hangertje, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 15 x 15 mm. Op aanvraag is het ook in goud verkrijgbaar.

Bedeltje ster

19.95

Dit zilveren bedeltje kan los besteld worden als hangertje, of als bedel aan een armband, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 6 x 6 mm.

Bedeltje tulp

35.00

Dit zilveren 3D bedeltje kan los besteld worden als hangertje, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 16 x 14 mm. Op aanvraag is het ook in goud verkrijgbaar.

Bedeltje zonnebloem

27.50

Dit zilveren 3D bedeltje kan los besteld worden als hangertje, of als bedel aan een armband, maar ook in combinatie met de ronde open hanger in de graveer webshop. Als de bedel daarmee wordt gecombineerd dan ligt de prijs iets lager aangezien deze al is voorzien van een standaard bedel. Afmeting is 13 x 13 mm. De achterkant is ook 3D uitgewerkt en kan daarom niet gegraveerd worden – zie de extra foto.

Bloemetjes buiten zetten

75.00

Deze hangende oorbellen hebben een lengte van 5 cm. Het ronde deel is zwart geoxideerd waardoor het bloemetje nog beter tot zijn recht komt. Een vrolijke oorbel met pit. Makkelijk te combineren met allerlei outfits, maar onze voorkeur is jeans.

Cardano collier

125.00

Dit zilver gerhodineerde cardano collier  heeft een lengte van 45 cm en een diameter van 2,7 mm. Het is een robuuster collier wat prima los te dragen is. Een mooie toevoeging aan uw collectie dagelijks draagbare colliers.

Charoiet kelkjes

95.00

Deze zilveren kelkjes met prachtig charoiet druppels zijn strak qua vormgeving, maar ook sierlijk en te dragen bij diverse outfits. De totale lengte is 3,7 cm. De edelsteendruppels zijn 15 x 10 mm en variërend qua kleur van licht- tot donkerviolet met witte insluitsels. De charoiet is steen van de hoop, toekomstverwachting en van de vrijheid. Een prachtige steen om nu te dragen!

Chocolate drops

375.00

Met deze oorbellen voel je de feestdagen al aankomen! De prachtige zoetwater chocolate parels (10×12 mm) zijn de eyecatchers van deze oorbellen. De crèmekleurige pareltjes erboven geven het een extra accent. De lengte van de oorbel totaal is 5,4 cm. Het voorste gedeelte is 4 cm. Let op: eerst uw make-up en parfum, dan pas uw parels om, dat houdt ze het langste mooi.

CLIC – armbandje ikdenkaanje# – hartje

24.95

Uit de CLIC collectie. Als je aan iemand denkt ❤️ Of… gewoon voor jezelf! 

Stuur een Thinking of You armbandje met een persoonlijk bericht! Wij pakken ieder armbandje extra mooi voor je in en versturen het met jouw berichtje.

Je persoonlijke bericht kan je eenvoudig achterlaten in de notities. Vergeet niet je eigen naam bij je berichtje te vermelden.

Tip: Perfect cadeau als zussenarmband of vriendschapsarmbandje!

Het armbandje is voorzien van een mooie kliksluiting en kan ook in de zilverenvariant worden uitgevoerd. Deze zijn op nabestelling leverbaar.

Zit uw maat er momenteel niet bij, dan kan het nabesteld worden en is de levertijd ongeveer 10 werkdagen.

CLIC – armbandje ikdenkaanje# – ster

24.95

Uit de CLIC collectie. Als je aan iemand denkt ❤️ Of… gewoon voor jezelf! 

Stuur een Thinking of You armbandje met een persoonlijk bericht! Wij pakken ieder armbandje extra mooi voor je in en versturen het met jouw berichtje.

Je persoonlijke bericht kan je eenvoudig achterlaten in de notities. Vergeet niet je eigen naam bij je berichtje te vermelden.

Tip: Perfect cadeau als zussenarmband of vriendschapsarmbandje!

Het armbandje is voorzien van een mooie kliksluiting en kan ook in de goudenvariant worden uitgevoerd. Deze zijn op nabestelling leverbaar.

Zit uw maat er momenteel niet bij, dan kan het nabesteld worden en is de levertijd ongeveer 10 werkdagen.

CLIC – armbandje ikdenkaanje# – vlinder

24.95

Uit de CLIC collectie. Als je aan iemand denkt ❤️ Of… gewoon voor jezelf! 

Stuur een Thinking of You armbandje met een persoonlijk bericht! Wij pakken ieder armbandje extra mooi voor je in en versturen het met jouw berichtje.

Je persoonlijke bericht kan je eenvoudig achterlaten in de notities. Vergeet niet je eigen naam bij je berichtje te vermelden.

Tip: Perfect cadeau als zussenarmband of vriendschapsarmbandje!

Het armbandje is voorzien van een mooie kliksluiting.

Zit uw maat er momenteel niet bij, dan kan het nabesteld worden en is de levertijd ongeveer 10 werkdagen.

CLIC armband C’s gekruist

199.00

Dankzij de handige magnetische sluiting “clic” je deze armband zo los en vast om je pols. De twee halve C-delen klikken kruislings in elkaar. De armband is op aanvraag beschikbaar in verschillende kleuren. Ook kan een halve armband worden besteld om zo van kleur te kunnen wisselen. Kleuren die mogelijk zijn: zilver mat en glans, goud, groen, zwart, rood, oranje, paars en blauw.

Deze armband kan worden voorzien van een gravure. Geef uw tekst op in het ‘opmerkingen’veld als u de bestelling plaatst.

Deze armband kun je eindeloos combineren met andere sieraden uit de CLIC collectie. Tijdloos, eigenzinnig en toch subtiel in de vormgeving.

 • Gemakkelijke Magnetische Sluiting
 • Handgemaakt in Nederland
 • Uniek design
 • Geen gedoe meer met vervelende haakjes

Details armband met magneetsluiting

 • materiaal: aluminium
 • afwerking: mat en glanzend of verschillende kleuren
 • hoogte 8 mm
 • breedte 20 mm
 • diameter binnenmaat Ø 58 mm
 • sluiting: magneten

CLIC armband staafjes – diverse kleuren

89.00

Armband van soepele draden met kleine staafjes gekleurd aluminium, staal en een stevige bajonetsluiting. Deze armband is uitgevoerd in verschillende kleuren (paars, rood, blauw, zwart, goudkleurig) maar is ook verkrijgbaar in geheel zilverkleurig.

Verkrijgbaar in de maten 16 cm tot en met 20 cm.

LET OP: Geef de gewenste maat op in het veld ‘opmerkingen’ bij de bestelling. Hebben wij het niet in huis dan kan het in ongeveer 10 werkdagen geleverd worden. Belangrijk voor deze armband is dat je je polsmaat strak opmeet! Tel hier dan 1 cm bij voor jouw ideale armbandmaat. Heb je een tussenmaat? Bijv. 16,5cm rond dat dan af naar boven.

Gemakkelijke Bajonet Sluiting
Handgemaakt in Nederland
Hypo allergeen