Workshop 'Je eigen sieraad van zilver - duo' - 1 dag

Wil je elkaar verrassen met een workshop? Boek dan een duodag. Tijdens deze dag maak je in 7 uur tijd onder begeleiding van een ervaren edelsmid een prachtige zilveren ring, hanger of oorbellen. Je mag het voor jezelf maken, maar misschien is het ook mooi om het sieraad voor de ander te maken!

Bij deze workshop laat je je eigen creativiteit helemaal gaan. Je maakt een sieraad van begin tot eind, oftewel van ontwerp tot en met de afwerking. We werken met 925 zilverplaat en -draad; van daaruit vormt zich het sieraad. Creativiteit is handig, maar geen vereiste. Er zijn voorbeelden aanwezig. Je kan het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Wat is mooier dan het maken van een sieraad dat aan jouw wensen voldoet. We sluiten de middag af met een toast op het resultaat.

Voorafgaand aan de workshop is het handig om per mail contact te hebben om de wensen en ideeën te bespreken. Als je ons voorbeelden toestuurt dan hebben we een goed beeld van je smaak en stijl. Ook beoordelen we dan meteen of het ontwerp binnen de workshoptijd te maken is. Wat ons betreft is het belangrijkste dat je blij en met een mooi resultaat naar huis gaat.

Elk sieraad heeft zijn eigen stijl. Alleen al door te kiezen voor verschillende bewerkingen (zagen, vijlen, hameren) en afwerkingen (glans, hoogglans, mat, scratchen) krijgt elk sieraad een eigen uitstraling. De begeleiding is zeer persoonlijk / individueel, zodat je je eigen plannen goed kan uitwerken. Edelstenen kunnen verwerkt worden op verschillende manieren, afhankelijk van de techniek.

Workshop info

  • Duur van de workshop:                          7 uur
    • Prijs per dag per 2 personen:      € 395,-

Heeft u interesse of verdere vragen? Contact opnemen kan via contact@siering.nl of bel met 06 29381482.

De prijs is inclusief 10 gram 925 zilver per persoon voor 1 sieraad, gebruik van gereedschappen en koffie, thee met wat lekkers, smakelijke lunch en een toast op het resultaat. Tegen meerprijs is er de mogelijkheid om een collier of andere fournituren te verwerken.